Waar is Wally?

Het was een gewone, maar kille zaterdagnamiddag totdat we plots nieuws vernomen over onze goede vriend Wally! Hij was namelijk tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag spoorloos verdwenen…

De persoon die hem voor het laatste zag, liet ons weten dat hij een trui en een muts aan had met witte en rode strepen. Ook had hij een zwarte bril, bruine haren en was hij een vrij slanke man.
We splitsten de mini’s op in vier groepen om hem zo makkelijker te kunnen vinden. Het spel was gebaseerd op ‘Cluedo’ en door middel van opdrachtjes konden ze te weten komen waar Wally is, met wie Wally daar is, wat hij bij zich heeft, welk weer het er is en ten laatste welke schoenen Wally aan heeft.
Alle mini’s werkten samen om Wally te vinden. Het kostte hen bloed, zweet en tranen, maar uiteindelijk vonden ze Wally in het station terug! Hij was er gelukkig niet alleen, want Timothy van de groepsleiding was bij hem. Ze waren namelijk aan het schuilen voor het onweer, want het was fel aan het bliksemen. Wally had ook zijn slippers aan en had zijn slaapzak bij.
Daarna sloten we de vergadering af en gingen naar de bezinning die de maxi’s hadden voorbereid over vriendschap.

[print_gllr id=2649 display=short]

10816108_10203526366699911_1277386494_n