Update oktober VK

De eerste vergadering deze maand was een fantastische! De Bitterbalqueeste! weliswaar niet alleen bitterballen bikken, maar ook heerlijk kennismaken, lachen, praten, spelen en dansen.

Mensen die vaak op de scouts zijn hebben het misschien al gemerkt maar de verkennertak groeit elke week! We zien dat er veel verkenners naar de vergadering komen en dat er zelfs nieuwe leden voor de deur staan!

Op de planning staat nog onze MIDWEEK en een paar danslessen, want de leiding heeft gemerkt dat zelfs een simpele slow op de Korenmarkt heel moeilijk blijkt te zijn voor de onze stoere verkenners…

De verkennerleiding is razend enthousiast en heel tevreden over de gang van zaken. Behalve over het feit dat als er gevraagd wordt dat je je verkleedt, we ook hopen dat dit gebeurt! Daarbij mogen de verkenners geen foto’s meer verbranden van Justin Bieber tijdens de baruren, wél foto’s van Kurt Rogiers, Sven Ornelis en Ben Crabbé.

weetje: Leider Benny zou een IQ hebben van 147, wat toch uiterst raar is voor iemand die net als model is beginnen werken.