Reünie oud-gidsen

Op 5 september in het zonnige Zwijnaarde spraken een groepje van oud-gidsen af voor hun tweejaarlijkse reünie. Het is ondertussen de zesde maal dat ze een dergelijke reünie houden, en het zal zeker niet de laatste zijn. De jongste onder hun is 67 jaar oud, de oudste 78 jaar. Hoewel hun scouting jaren een tijdje achter hun liggen, halen ze met plezier leuke herinneringen op aan de tijd van toen. Bij elke reünie doen ze een uitstap. Zo hebben ze al de abdij van Grimbergen bezocht, de Plantentuin bekeken, een rondleiding door Brugge gehad en de sterrenwacht gaan bezichtigen. Dit jaar gingen ze een kijkje nemen bij “Hand in Hand vzw” in de Moester, wat een soort beschutte werkplaats is. Na de uitstap zijn ze welkom bij iemand thuis voor een aperitief en een heerlijke maaltijd.

Op deze groepsfoto: Vleermuisje, Dapper Beerke, Goedhartige Pierewiet, Joviale Koekoek, Dapper Zeepaardje, Spontane Kwikstaart, Raksa, Bedachtzaam Hert, Dappere Glimworm, Goedhartig Schrijverke, Vurig Voske, Komisch Pijlstaartje en Goedaardige Libelle.

Groepsfoto

Een foto met de oud-gidsen die ook groepsleidster geweest zijn en de nieuwe groepsleidster Valerie.

Foto met de groepsleisters

Ben je oudleiding van Sint-Petrus maar is ook jouw scoutsverhaal nog niet afgelopen?
Schrijf je via de site in om info te ontvangen van de oudleiding en aarzel niet de groepsleiding te mailen over activiteiten die jullie doen en foto’s ervan te delen.