Oktoberfestvergadering

De gidsen kregen de kans te bewijzen dat ze een stevig feest kunnen bouwen door met 2 groepen een mini- privé-oktoberfest na te doen. En ze zijn daar ook met verve in geslaagd!!!!  Het viel in het begin al op dat de meerderheid enorm goed verkleed was en daar maak je de leiding altijd blij mee.

Overdag konden ze bepaalde accessoires en objecten winnen om hun oktoberfest op te leuken en zo de hoofdprijs te winnen. Daarbij zaten literglazen, wat fingerfood, een trombone, liters appelsap en dergelijke. Één van de manieren om hun feest aantrekkelijker te maken was het scoren van telefoonnummers voor onze lieve, maar eenzame Jil. Jammer genoeg kwamen de gidsen alleen maar af met jongemannen die ofwel lichtjes marginaal/mentaal gehandicapt of bezet waren en moet onze Jil zelf nog eens op zoek naar haar prins op het witte paard. Verder hebben ze nog de Veldstraat en het Zuidpark volledig op stelten gezet.

Toen alle prijzen verdeeld waren kon het feest beginnen. De leiding oordeelde aan welke kant van de tafel er het hardst gefeest, gelachen en gezongen werd op echte Tirolermuziek. Het ging alweer even gelijk op, maar uiteindelijk bleek dat het team van Marie Calmeyn, Alix, Lore, Lieze, Floor, Luna, Merel en Noor toch een tikkeltje harder kon feesten (Lore had zelfs haar accordeon meegenomen). Ze kregen dan ook hun welverdiende fles K3-champagne en Boules De Berlins.

[print_gllr id=1411 display=short]

 

Proficiat meisjes