Mini’s

11/01: Vandaag was het tijd voor de eerste, enige echte gouwfilm!! surfend op de golven samen met Vaiana waanden de mini’s en hun leiding zich door de mooiste gebieden en eilanden! Misschien mogen ze daar de volgende keer wel op reis?!

18/01: Na de fantastische gouwfilm was het voor een nieuw avontuur, een nieuwe film. Deze keer keken we naar Ratatouille. Knus en dicht op elkaar in ons nederig scoutslokaaltje. Een film met lekker eten hmmm… en pratende dieren?!! Gezelligheid en avontuur was alvast gegarandeerd.

 

25/01: Oh wat was het fijn om vandaag in het Kristalijn te zijn. We schaatsten over het ijs, en ja dat was zeeeer wijs. Soms was het toch erg glad en viel je heel hard op je gat. Maar dat kon ons niet zoveel schelen, gewoon weer opstaan en verder spelen!

 

 

15/02: Dennis, Ciara, Ellen,… geen enkele storm houdt onze mini’s tegen om te ravotten!! Vandaag hebben we gerold, helemaal tot in Australië. ik hoor het je al denken, ‘maar dat is toch veel te ver voor deze kleine mensjes?’ maar je zou versteld staan van hun vindingrijkheid!!!! PS: wist je dat er mummies zijn in Australië ?!?!

22/02: Allessss op wiellletjessss, ja ja echt alles deden we op wieltjes. Van de kleinste spelletjes op wieltjes tot een groot parcours afleggen. Watt zijn de mini’s toch zo getalenteerd, ze konden alles op hun fiets of step, van handenstand tot zelf een salto ;). Tenslotte hebben ze het coolste parcour ooit gereden, ze gingen zelfs sneller dan de storm Dennis, Ciara, … te samen.