Mini’s

2/11

Whhhhooeeee whhoooeeeee er is gegriezeld in Gent. Vandaag hebben de mini’s ook hun diploma bezemvliegen gehaald, dat zal wel nog van pas komen!! Opgemaakt als hun favoriete monstertjes klommen de mini’s samen OVER de ladder, want we weten allemaal dat het niet goed afloopt als je eronder gaat whhhhoeeeee bboeeeee

9/11

Geeeeef ACHT, Vandaag was het leger op bezoek, of waren het de mini’s(Neen)? Discipline en doorzettingsvermogen stonden bovenaan. Ze moesten samenwerken om niet te sneuvelen en hun strategisch denken werd getest om te zien wie het best een legerbasis kan binnensluipen. Kortom, weeral een zotsupermegacooletoffe vergadering.

16/11

To to to to tomatenplukkers!! Is een tomaat nu een groente of fruit? Vandaag deden we de ultieme test over groenten en fruit bij de mini’s. Zo moesten ze in groep zo snel mogelijk een citroentje eten maar we kregen hele zure gezichten 🙂 Als tussendoortje kregen ze een lekker stuk fruit waar ze weer heel veel krachten uithaalden om het laatste spel te spelen!

Een appel is gezond en smaakt goed in de mond!

23/11

Vandaag was een zeer bijzondere dag voor de mini’s want het was sint-Petrus fashion week! Ze leerden alle trips & tricks van de modewereld; in een rechte lijn lopen zoals echte modellen, mooie gezichten op ballonnen tekenen en veel meer! Op het einde van de vergadering kregen ze zelfs de kans om hun eigen modeshow te creëren door hun eigen kleding te maken. De show was alvast een succes en we zijn er zeker van dat deze kleine fashionistas in de toekomst carrière zouden kunnen maken!