Medische fiche

Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding alle noodzakelijke inlichtingen over hun kind(eren) aangesloten bij een plaatselijke groep van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Deze informatie draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg.

Leden (of hun ouders) kunnen zelf een login aanmaken op de Groepsadministratie en de individuele steekkaart online invullen. Enkel leiding en de leden zelf kunnen deze informatie raadplegen. Dit maakt het up-to-date houden van de gegevens veel gemakkelijker en is trouwens veel milieu-vriendelijker, en is bijgevolg scoutesker.

Hoe kan je die individuele steekkaart online invullen?

  1. Maak een login aan op de website van Scouts en Gidsen Vlaanderen
    Hiervoor heb je het lidnummer van uw zoon/dochter nodig. Je vindt deze op zijn/haar lidkaart. Indien je de lidkaart kwijt bent, kan je een mailtje sturen naar de takleiding. Zij zullen het lidnummer dan doorsturen. Er moet een login aangemaakt worden per kind dat in de scouts is ingeschreven.
     Screen-Shot-2014-10-29-at-16.13.22
  2. Als je deze login hebt aangemaakt kom je uit op een pagina waar de gegevens van uw zoon of dochter zichtbaar zijn. Bovenaan ziet u 3 tabbladen, eentje met ‘Contactgegevens‘, eentje met ‘Individuele steekkaart’ en eentje met ‘Wachtwoord’. Klik op ‘Individuele steekkaart’ en dan kan je deze invullen en opslaan.
    Screen Shot 2014-10-29 at 16.21.56Het kan zijn dat u rechtboven naast de naam van uw kind op het tandwieltje moet klikken om de individuele steekkaart in te vullen.Screen Shot 2014-10-29 at 16.23.31