maxi weekend

Beste Haaidies en Antons,

De reden waarom het weekend verslag zo lang op zich liet wachten was omdat de leiding kapot was van al de leuke activiteiten die we samen met jullie gedaan hebben.

Het weekend dat we achter de rug hebben, was er een om nooit meer te vergeten, het begon meteen goed. Vanaf we toekwamen en onze bedjes in orde hadden gebracht vertrokken we op een fakkeltocht doorheen de omliggende wouden. Na een lange wandeling, en even verdwaald te zijn, kwamen we terug aan het huisje voor een leuk sluipspel. Na het vermoeiende spel kropen de maxi’s in hun bedje waarna ze getrakteerd werden op een leuk en spannend verhaaltje.

De volgende dag, na het ontbijt en de ochtendgymnastiek, begonnen we aan het thema spel. Het doel was om de eitjes zo snel mogelijk naar de top van de berg te brengen door het uitvoeren van opdrachtjes. In de namiddag speelden we samen met de mini’s een leuk 1 tegen allen spel, wij verontschuldigen ons voor het haarverlies dat sommige leden ondergingen maar een verkeerde interpretatie van de gevraagde hoeveelheid lag aan de basis van het probleem.

Die avond was er nog een super mega vet wijs feestje waar de mini’s en de maxi’s samen op date toekwamen, er werd gedanst, er werd gevierd en er werd gelachen. We sloten de avond af met een knaller van formaat, letterlijk dan. De leiding had hun uit de naad gewerkt om een IED te maken die gelukkig op een veilige afstand tot ontploffing werd gebracht. Na het zingen van het avondlied kropen de maxi’s voor de laatste keer in hun slaapzak en weenden een bittere traan van verdriet omdat het kamp er bijna opzat.

De volgende morgen werd er nog wat gekuist en toen kwam er een varken met een lange snuit en het weekend was uit.

het was een genoegen en nog een scoutieve linker,

de leiding

PS: De aangekondigde info over het groepskamp zal zaterdag na de vergadering verschaft worden. De brief met info is echter al te vinden bij de rubriek brieven. Vragen, opmerkingen, suggesties, aanbevelingen of kritiek zijn steeds welkom op dit info moment.