Knuffelvergadering!

Wie is je beste vriend? Ja, inderdaad! Je knuffel. De knuffel van leider Bruno is een Pikachu en die van leider Karel een Charmander. Hoe geweldig zou het niet zijn moesten we onze beste vriend tot leven kunnen wekken?
Nu wat een toeval, leidster Noor studeert nu eenmaal toverdrankjes brouwen en heeft misschien een oplossing die onze droom uit kan laten komen. Er is wel een serieus probleem: alle ingrediënten voor ons toverdrankje zijn in het bezit van de ongelofelijk zure, Zure Zorro. En hij wil de ingrediënten alleen maar aan ons geven als we zijn opdrachten kunnen vervullen. Wat Zure Zorro natuurlijk niet weet is dat onze minigroep alle uitdagingen aankan!
Glansrijk hebben we dan ook al zijn opdrachten vervuld. Gelukkig is het Zure Zorro en niet Zwanzende Zorro, dus heeft hij ons zoals beloofd één voor één de zeldzame ingrediënten gegeven zodat wij konden beginnen brouwen.
De procedure ging als volgt: elke mini moest een slok nemen van de toverdrank (die trouwens best lekker was), hierna legden we Pikachu en Charmander onder een betoverd laken en moesten we allemaal tezamen deze spreuk zeggen: Stuffel muffel truffel hier ligt onze knuffel, beven zeven kleven, onze knuffel komt nu tot leven. Waarna we de knuffels even alleen moesten laten om de toverdrank tijd te geven om in te werken.
Toen we na het 4-uurtje terug kwamen kijken naar de knuffels konden we onze ogen niet geloven. Vanonder de deken kwamen een levensechte Pikachu en Charmander naar boven. De spreuk had gewerkt! Zelfs Zure Zorro was onder de indruk!
Na dit spektakel werd Leidster Noor overspoeld met aanvragen van mini’s om het ook met hun knuffels te proberen maar helaas, de toverdrank was op.
De vergadering was een groot succes, Charmander heeft een eigen kamer gekregen op leider Karel zijn zolder en Pikachu is aan een wereldreis begonnen waar hij zijn ware liefde ontmoette, we hebben onlangs nog een kaartje van hem gekregen.

Bekijk zeker onze fotos van deze vergadering (en andere) op: https://www.flickr.com/gp/134687063@N05/zni1aP