Jonggidsen: valentijnsweekend

Vrijdag 14 februari stonden onze 21 jonggidsen klaar aan het station om hartjes te gaan veroveren.

Vrijdagavond vulden ze elk een romantische vragenlijst in met allerlei liefdesvragen. Onze relatieexperts hebben zo tegen de volgende ochtend de jonggidsen elk een match gegeven. En toen startten we aan ons “Are you the one”-spel. We speelden spelletjes zoals dassenroof, met een knikker op een lepel naar de overkant lopen, kiekeboe, … Bij elk spel waren er enkele winnaars die dan een tip kregen over hun match. Zo kwamen ze dichter en dichter bij 10 perfecte matches! Het duo dat op het einde van de dag het vaakst juist was, werd verrast met een romantisch diner. Ze kregen een extra voorgerechtje, kinderchampagne en een lekker dessertje cadeau.

’s Avonds speelden we een sluipspel, waarbij de jonggidsen op originele manieren tot bij de leiding moesten komen. De ene was al iets creatiever dan de andere, waardoor sommigen met een lichte frustratie moeilijk voorbij het eerste postje kwamen. Al was het daarna goed en wel wanneer ze eindelijk langs ons konden geraken door zich goed te verkleden.

Zondagochtend heben we wat langer kunnen slapen, een lekker ontbijtje gegeten en dan begoonen we met de opkuis. Die ging wat trager dan verwacht door storm Dennis die alle bladeren telkens weer naar binnen deed waaien.

Conclusie: het was een zalig weekend, dat de jonggidsen niet snel gaan vergeten!