Het onvergetelijk superheldenkamp!

Herinner je nog die eerste zomervakantie dagen? Wat later opstaan dan normaal, de hele dag spelen en aftellen naar ons superzalige 6-daagse superheldenkamp. Het lijkt al zo lang geleden, maar toch nog zo helder!

We vertrokken in de vroege uurtjes aan het Sint-Pietersstation met een rugzak die even groot was als onszelf. Na een uur op de leuke trein te zitten mochten we nog een uur op de bus vertoeven -> dolle pret. Na een lange reis kwamen we op onze kampplaats waar we een glijbaan zagen en veeeeel dieren.
Plots kregen we telefoon van een historicus die onze hulp nodig had. We moesten het geheim van Rijkevorsel ontdekken. Na zes dagen intensief spelen en zoeken vonden we het geheim over een man en vrouw die jaren geleden leefden. Om de historicus te helpen moesten we ons wagen aan een heuse durverstocht doorheen de donkere nacht waarbij elke mini zeer flink is vertrokken. Achteraf werden we getrakteerd op overheerljke pudding met.. jaja popcorn.

De durverstocht was niet de enigste uitdaging ook hebben we een hele dag moeten stappen naar een buitenspeeltuin, een geluidenspel gespeeld, waterspelletjes met bruine zeep, een ladderspel met uitdagingen. Toen we de laatste dag het geheim hadden ontrafeld en ontdekten dat ze getrouwd waren mochten we ons eigen trouwfeest in elkaar steken.

We hadden ook een jarige mee op kamp, donderdag vierden we de verjaardag van Mathias. En Mathias was tot onze grote vreugde aanwezig wat niet zo vanzelfsprekend was. Ook onze fouriers waren toppers. Ze maakten voor ons heerlijke macaroni, worst met appelmoes, nog meer popcorn (dankzij Ella) en spaghetti op tafel.
De laatste avond was het onze stoere leider Emile die het kampvuur aanstak en toen konden we genieten van marshmallows terwijl we samen hinkie pinkie zongen en het avondlied. De laatste dag vertrokken we moe maar voldaan terug naar huis met een leuke herinnering en een groot zwart gat. Wat een kamp… Een onvergetelijk kamp!