Het mexicaanse welpenweekend

Op 17 maart vertrokken de welpen allemaal richting Berlare voor een heeeeeel leuk weekend boordevol spelletjes en muziek!! Het thema van het weekend was ietwat zuiders. De welpen gingen namelijk naar Mexico, het land van sombrero’s en taco’s!

’s Avonds werden de welpen al op de proef gesteld. De leiding had namelijk alle slaapzakken afgepakt en de welpen moesten die terug verdienen aan de hand van verschillende opdrachten! Uiteraard een eitje voor de goede cowboys aka welpen want iedereen sliep die nacht lekker in zijn slaapzak!

De volgende dag, na een stevig ontbijt, begonnen de welpen aan het eerste spel van de dag: het grote vlaggenspel! We deden krachten op door het lekkere middagmaal, en waren helemaal klaar voor het grote drugsspel!! De welpen toonden zich als ware criminelen en team geel ging naar huis met de overwinning. Uiteraard kon op de laatste avond ook geen feestje ontbreken. De welpen gingen los en verrasten de leiding met al hun dansmoves! Zondag was het dan al tijd om op te ruimen en afscheid te nemen! Een geslaagd weekend voor zowel de welpen als de leiding!!

welpenn