Het Maxikamp

Één juli was het eindelijk zo ver. Het was tijd voor het hoogtepunt van het scoutsjaar: maxikamp!! Zo’n 28 guitige maxi’s vertrokken met enorm veel enthousiasme richting Leuven. Daar beleefden ze gedurende slechts vijf dagen enoooorm veel avonturen! We maakten een samen een grootse piñata om hem vervolgens lekker hard kapot te slaan, speelden een heuse ontbijtquiz, bouwden immense kampen en voetbalden er tussendoor op los. Ook van spelletjes als PANG en tussen vier vuren kregen de maxies maar niet genoeg. Als dagtocht stapten we een hele eind maaaaar de maxies werden daarvoor uiteraard beloond. We gingen zwemmen in een wildwaterpark met een waanzinnig glibberige en gladde glijbaan. Een tochtje in een pedalo op een groot meer bewees nog maar eens dat de maxies voor niets en niemand bang zijn. Die dag raceten we ook volop in het verkeerpark. Aan de hand van gocars en fietsen kon iedereen zijn energie ten volle kwijt. Dat de maxies superstoer zijn bewezen ze dan weer op durverstocht. Ondanks het feit dat leider Joachim onzettend veel kinderen liet verschieten.

Zowel voor de leiding als voor de maxi’s was het een geslaagde afsluiter van het scoutsjaar!! We missen ze nu al, die maxies.

P.S. Alle foto’s van het maxikamp zijn terug te vinden op het Flickr-account van onze scouts: https://www.flickr.com/photos/134687063@N05/albums/with/72157667931559753