Het enige echte Maxiweekend

Op 12 februari was het eindelijk zover! De maxies van Sint-Petrus vetrokken op weekend!!! Na een groots afscheid van alle mama’s en papa’s namen we samen de bus met bestemming Overmere! Enorm tevreden met het weekendhuisje, begonnen we met het avondspel: sluipspel!! De maxies waren ware ninja’s en veroverden zo vele snoepjes.
Zaterdag moesten alle maxies hun ontbijt verdienen bij de ontbijtquiz. Vragen zoals ‘Wie is landskampioen geworden in het Belgisch voetbal?’ waren zeker niet te moeilijk voor de slimme maxies! Na het lekker ontbijt begonnen we aan het groot middagspel waarbij de maxies ingrediënten moesten verzamelen om pannenkoeken te kunnen maken. Wanneer alle buikjes rond gegeten waren, was het tijd om de laatste avond van het weekend af te sluiten met een feestje. Ook optredens van de maxies mochten niet ontbreken. Het was een ware show!
Zondag was iedereen blij hun mama en papa terug te zien. Met tevreden gezichtjes zwaaiden de maxies hun leiding uit, al helemaal klaar voor het spel van volgende zaterdag!
maxi3 maxi4 maxi2 maxi