Nieuws

Sint-Petulaas, nom nom nom! 

Het is weer zover!

Onze jaarlijkse SINT-PETULAASverkoop gaat dit jaar door op 1 december. Wij van scouts Sint-Petrus verkopen elk jaar overheerlijke speculazen om geld in te zamelen voor de goede werking van onze scoutsgroep. We verkopen zowel kleine als grote speculazen. De prijs voor een pakje van 9 kleine speculazen is 6 euro, die van een grote speculaas is 8 euro. Om te bestellen kunnen jullie een mailtje sturen naar sint-petulaas@sint-petrus.be met de gewenste hoeveelheden en de naam waarop besteld kan worden.

Je kan je bestelling speculaas dan komen ophalen en betalen op 1 december op de lokalen van Sint-Petrus tussen 17 en 18u30 (met andere woorden, ze worden dus niet aan huis gebracht). De voorverkoop eindigt op dinsdag 27 november.

– Zoete speculaas groetjes,  PC Sint-Petulaas en alle andere medeleiding!

 

 

Start van het nieuwe scoutsjaar: Minder is meer!

Inschrijvingen
Het nieuwe scoutsjaar start natuurlijk bij de inschrijvingen.
De eerste weken van september komt de leiding van elke tak hoogstpersoonlijk op huisbezoek langs bij elk lid om de inschrijving te vervolledigen.

Planweekend
Het vierde weekend van september (21 tot 23 september) gaat de leiding op planweekend om alles voor het komende jaar te plannen en te overleggen.

Overgang
Zaterdag 29 september is het dan eindelijk zover. Onze startactiviteit, de ‘overgang’. Dit zal doorgaan in het Maaltepark en start om 11u30. Leden dienen zeker een picknick en 2 euro mee te nemen.
De diashow met foto’s van het zomerkamp start rond 17u00, waarvoor we alle ouders hartelijk willen uitnodigen. Aansluitend volgt er een receptie om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Mailadressen
Bij verdere vragen kan u steeds terecht bij de leiding via mail:
minis@sint-petrus.be
maxis@sint-petrus.be
kabouters@sint-petrus.be
welpen@sint-petrus.be
jongverkenners@sint-petrus.be
jonggidsen@sint-petrus.be
verkenners@sint-petrus.be
gidsen@sint-petrus.be
jalokoko@sint-petrus.be