De JV’s op teambuilding

Vergadering 17 februari, Teambuilding

 

Vandaag kwamen er 6 Jongverkenners naar de Teambuilding-vergadering! Aangezien het krokusvakantie is en veel mensen gaan skiën, zorgden wij er ook voor dat we de JV’s vandaag eens actief buiten konden laten zijn. De opdracht: Verover het Ros Beiaard!

Concreet: de JV’s moesten een vlot bouwen om zo de vijver in het Smet de Naeyerpark over te varen om zo het standbeeld te veroveren. Zo gezegd zo gedaan. Na wat sjorren van de balken en vastmaken van de banden was het vlot klaar, nu kon het echte werk beginnen. Met veel trots droegen de Jongverkenners hun vlot naar het park om het Ros Beiaard te gaan veroveren. Eenmaal in het water werd het toch even spannend na het zien van enkele belletjes die uit een band kwamen. Als dat maar goedkomt…

Uiteindelijk veroverden de JV’s zonder al te grote problemen het Ros Beiaard en na een korte fotoshoot (zie resultaat hieronder) keerden ze terug naar de kade en zo dan ook terug naar het lokaal met een tevreden gevoel, want de opdracht was geslaagd en het vlot was nog steeds intact!