Cheertastic Weekend !

‘TD *clapclap* TOUCH DOWN *clapclap* TD *clapclap* TOUCH DOWN *clapclap* LAST TIME TD *clapclap* TOUCH DOWN … CLEAR !’ is zowat de meest accurate beschrijving van het megalomaanleuke jonggidsenweekend 2013.

Het begon allemaal op die koude, donkere, doch gezellige 15e november 2013. 13 gekke meiden en hun bijpassende leiding verzamelden met een lach van oor tot oor aan het mooiste station van Vlaanderen, zoals het echte cheergirls (en -boy, looking at you Goliath) betaamt. Die jogigi’s hadden natuurlijk weer veel te veel kleren, beautycases en knuffelbeertje mee, dus met het nodige geklaag en gezaag sprongen we op de trein richting Sinaai. Eerst waren we een beetje in paniek want er was toch wel echt heel erg veel volk op de trein, gelukkig kon de ietwat speciale conducteur niet aan onze lieve gezichtjes weerstaan en na enkele misverstandjes mochten we een plaatsje nemen in eerste klas, wauw!

Eens aangekomen marcheerden we vol enthousiasme met onze perfecte conditie door al dat gecheer en gehuppel naar ons verblijfje voor het komende weekend.

Na een fake-overlife en een tochtje in de klamme maar inspirerende mist, kregen we nog een lekker bordje spaghetti van de lieve fouriers vooraleer de tandjes werden gepoetst en de avondrituelen werden uitgevoerd en gingen de jogigi’s zonder morren en flink als ze zijn meteen gaan slapen.

OPSTAAAAAAAAAN !!!!!!!!!! Ochtendgymnastiek met de glimlach, boterhammen met choco en tijd voor het spel! Duustste keer bewezen: jogigi’s are awesome! Vol enthousiasme voerden ze alle opdrachtjes uit die nodig waren om door te stoten naar het National Championship, zelfs de barre kou kon hen niet tegenhouden! Heb ik trouwens al verteld dat ze er stuk voor stuk prachtig uitzagen in hun cheerleaderkostuumpjes? Natuurlijk kon niemand tippen aan headcheerleader Alix, maar de opvolging is verzekerd. Lekkere croque monsieurs volgden en vervolgens werd er hard gezwoegd aan een perfecte choreo voor het Championship. Leiding vs. jogigi’s. Oh mickey you’re so fine, you’re so fine you blow my mind, hey mickey !! Dans- en turntalenten alom aanwezig in onze insane awesome group!!!! Na al dat verbranden der calorieën werden we door de fouriers voorzien van een heerlijk bordje WAP waarna een legendarisch partijtje Swingpaleis en een epic feestje volgden. Stuk voor stuk gingen onze kiddo’s volledig loos (had misschien ook iets te maken met een of ander drankje, wink wink) en zorgden we voor het beste feestje dat Sinaai ooit gekend heeft.

Na het mooiste avondverhaal ever invented vielen onze kindjes moe maar voldaan in een diepe doornroosjesslaap opdat ze fris waren om de volgende ochtend alles mooi op te ruimen. Het ging een beetje langzaam in de koude maar na een klein delaytje geraakten de jogigi’s toch als volleerde cheerleaders veilig terug bij de mama en de papa en ging iedereen naar huis met een colgate smile en een happy heart.

We love you jogigi’s !!! We’re pretty, we’re cool, we dominate the school ! Foto’s volgen !!!

#move #littlemix #onedirection #puree #wreckingball #swingpaleis #onedirectioninfection #tdtouchdown #fireworks #roar #storyofmylife #bestsongever #zattederderjaarsdiedaarnatochweleenbeetjebeschaamdwarentoenzedoorhaddendatdeleidingnooitzodomzouzijnomjullienualalcoholtegeven #julliezijnalgekgenoeg #loveyoulara #heelveelliefde