Are you the one?

De vergadering van zaterdag 1 november is er eentje om nooit te vergeten. Op deze memorabele dag vond een samenkomst tussen de jonggidsen en jongverkenners plaats. En niet zomaar een samenkomst, maar één met als doel elke jonggiver een beetje gelukkiger en verliefder huiswaarts te laten keren. Het was namelijk de bedoeling om vóór het einde van de vergadering je perfecte match, al dan niet van het andere geslacht, te vinden en zo als gematcht koppel een positief antwoord te krijgen op de vraag ‘Are you the one?

Elke jonggiver vulde in het begin van de vergadering een vragenlijst met uiterst serieuze levensvragen in. Op basis van de antwoorden werd door een wetenschappelijk team liefdesprofessoren (lees: de leiding) koppeltjes gevormd. Zoals eerder duidelijk gemaakt, was het de bedoeling om met de volledige groep alle matchen te vinden. Maar daarvoor moest eerst grondig getraind worden. De meisjes maakten zich mooi op, deden een fameuze giechelsessie en oefenden stevig op hun meest sexy flirtmoves terwijl de jongens openingszinnen memoriseerden en hun stoerste blik, beter gekend als dé blue steal, uit de kast haalden.

Na deze bijzonder nuttige lessen kon het spel pas écht beginnen. Door per twee verschillende opdrachten uit te voeren konden tips over de perfecte match verkregen worden. Een scene uit een bekende liefdesfilm naspelen, cocktailsaus maken, een parcours als paard en ruiter afleggen, het is maar een greep uit het aanbod van de liefdesopdrachten. Aan het einde van elke opdracht werd steeds bekend gemaakt hoeveel perfecte matchen zich voor de liefdesprofessoren bevonden. Door af en toe van partner te wisselen en hun harten te volgen, vond elke jonggids haar droomprins en elke jongverkenner zijn wonderbaarlijke prinses. Eind goed al goed!

Gelukkig is er van dit alles ook prachtig beeldmateriaal verzameld, terug te vinden in het fotoalbum Are you the one? onder de tab jonggidsen.

10689763_10203650645399452_757302270997407350_n